Testimoni Ejen

Mr WL Tan, 38

Pengurus Tesco, Johor Bharu

“ Kami sentiasa mempunyai jumlah pelanggan yang ramai datang ke kedai kami. Tetapi apabila mendaftar dengan mypaystation, kami mempunyai lebih ramai pelanggan yang datang untuk melakukan barangan runcit mereka, membayar bil-bil mereka dan top up telefon bimbit mereka, semua pada masa yang sama. ”

Mrs Sugumaran, 56

Pemilik Kedai Runcit Sugu, Ipoh

“ Pada awalnya, saya dan suami saya tidak tahu apa-apa mengenai permainan dalam talian. Selepas kami menjadi ejen mypaystation, kami mempunyai begitu ramai pelanggan muda yang baru datang ke kedai kami untuk membeli top-up untuk permainan dalam talian mereka dan juga untuk tambah nilai prabayar mudah alih. Terima kasih, mypaystation. ”

Yasmin, 21

Penuntut Universiti MSU, Shah Alam

“ Apabila saya mula-mula menjadi agen mypaystation, saya bermula dengan membayar bil bagi pihak rakan-rakan dan pensyarah saya. Ini membolehkan saya untuk menjimatkan bil saya sendiri. Saya juga melakukan tambah nilai sekarang. Dengan komisen yang diperolehi, saya dapat pulang ke kampung ke Kota Bahru dengan lebih kerap sekarang untuk melihat keluarga saya. ”

Mr SJ Lee, 42

Pemilik Kedai Kafe Internet , Sarawak

“ Terima kasih kepada mypaystation, bisness kedai kafe internet saya semakin bagus! Pelanggan-pelanggan saya boleh memuat nilai online games dalam masa yang beberapa minit sahaja. Pekerja asing saya seringkala menambah nilai untuk ahli keluarga di negara asing melalui mypaystation. Saya membantu orang lain dan mendapat komisyen pada masa yang sama! Bestnya! ”


J-7-3, SOHOKL, 2, Jalan Solaris,
Solaris Mont Kiara, 50480 Kuala Lumpur.
Tel No: +60364193288    Fax: +60364193287
Emel: info@mypay.my

© 2017 MyPay Sdn. Bhd. Hak cipta terpelihara.
Perjanjian Merchant MyPay     Dasar Privasi

Language [ EN ] [ MY ] [ CN ]