Mengenai Kami

“ Kami sentiasa komit untuk memberikan yang terbaik dalam perkhidmatan pelanggan dan teknologi gerbang pembayaran untuk semua peniaga, rakan kongsi dan pelanggan. ”
Michael Choong, Pengarah Eksekutif

Ditubuhkan pada tahun 2015, MyPay Sdn Bhd (MyPay) adalah sebuah syarikat teknologi kewangan (Fin-Tech) yang berkembang maju untuk menjadi pemproses dan pengedar utama pembayaran elektronik dan koleksi di Malaysia. Kami menawarkan perkhidmatan pembayaran dan pengumpulan elektronik ke pasaran Malaysia melalui jenama inovatif kami iaitu mypaystation.

Kami menumpukan pada pembangunan perniagaan kami melalui rangkaian peniaga dan hubungan kami yang kuat dengan rakan kongsi kami. Dengan cara ini, kami akan membawa bersama pelbagai peniaga dan rakan kongsi peminjam untuk menawarkan produk dan perkhidmatan untuk segala faedah dan kemudahan pengguna di Malaysia.

Melalui kerjasama ini, dan dengan menggabungkan kepakaran teknologi dan pengetahuan pasaran, kami berhasrat untuk terus menawarkan produk-produk tambah nilai yang baru dan perkhidmatan kepada pengguna.


J-7-3, SOHOKL, 2, Jalan Solaris,
Solaris Mont Kiara, 50480 Kuala Lumpur.
Tel No: +60364193288    Fax: +60364193287
Emel: info@mypay.my

© 2017 MyPay Sdn. Bhd. Hak cipta terpelihara.
Perjanjian Merchant MyPay     Dasar Privasi

Language [ EN ] [ MY ] [ CN ]